Horoskop

Dnevni horoskop za petak 3. februar

Dnevni horoskop za petak 3. februar

Dnevni horoskop za petak 3. februar

Sekstil Mjeseca i Urana, ovo je sjajno vrijeme za izlazak sa prijateljima i zabavu! Možete promijeniti stvari kod kuće, dekoracju, uređenje.

 

Ovaj tranzit je savršen za stvaranje nezaboravnih romantičnih sastanaka koji su neobični! Takođe je dobar tranzit za bilo koju vrstu posla, posebno kada je riječ o marketingu, piše Sensa.

 

Opozicija Merkura i Meseca donosi osjećajnost, ali i rizik od razočaranja kada je riječ o istini i načinu na koji razmišljate. Trigon mjeseca i Neptuna daje vam aktivnu maštu, dobru empatiju i odlično razumijevanje umjetnosti. Vi ste privlačni, sanjivi i entuzijastični. Sjajno je vrijeme za zapisivanje svojih životnih ciljeva i aktiviranje na tom polju.

 

 

 

Dnevni horoskop za petak 3. februar – Ovan

Ne rizikujte ako je u pitanju početak bilo kog posla ili pokretanje važnih projekata. Učestvujte u završetku započetog posla, važno je malo rutine. Komunikacija i postizanje dogovora u bilo kojoj oblasti biće mogući ako ste spremni da pronađete kompromis.

 

 

Bik

Danas nema potrebe da sjedite unutar četiri zida. Prihvatite pozive na bilo koji događaj, komunikacija sa ljudima je ono što vam je sada potrebno. Pored mogućnosti da se distancirate od sopstvenih problema, pruža vam se prilika da uspostavite korisne kontakte.

 

 

 

Blizanci

Bićete ispunjeni kreativnom energijom. Provedite što više vremena na tihoj kreativnosti: možete pokušati da oblikujete posuđe od gline, možete crtati na platnu, možete napraviti razne ukrase od perli, uopšte nije važno. Samo uživajte.

 

 

 

Rak

Preporučuje se da se prva polovina dana posveti zvaničnim sastancima i uspostavljanju radnih kontakata. Ne preporučuje se da naglo mijenjate svoje planove, niti da ne ispunjavate obećanja koja ste dali.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh