Horoskop

Dnevni horoskop za petak 29.09.2023.

Dnevni horoskop za petak 29.09.2023.

Ovan – Dnevni horoskop za petak 29.09.2023.

Dnevni horoskop za petak 29.09.2023.

Posao: Ovnovi bi i ovog petka mogli da budu dosta poslovno angažovani, prvenstveno kada je u pitanju završavanje poslova vezanih za formalnosti i papirologiju.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se na polju ljubavnih odnosa bitno razlikuje od prethodnog. Važno je da komunikaciju sa voljenom osobom održavate na pristojnom nivou.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

 

 

Bik

Posao: Iako ima nagovještaja za krupne poslovne poteze ovog petka, ipak bi Bikovi trebalo sve da prolongiraju do početka slijedeće sedmice, ako je moguće.

Ljubav: I ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi, pa eto prilike da uživate u finoj komunikaciji, flertu za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Blizanci će i ovog petka biti dosta aktivni, i to posebno na svom terenu komunikacije, a mogle bi vam pred kraj dana iskrsnuti i neke dodatne obaveze. Nema razloga za brigu, možda ćete malo kasnije izaći sa posla, ali ćete bar sve završiti.

Ljubav: Neke skrivene stvari bi mogle da isplivaju u prvi plan i da naprave manju ili veću pometnju u vašim odnosima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, piše Astroputnik.

 

 

Rak

Posao: Pred vama su promjene, nove mogućnosti se otvaraju i vi se u ovom trenutku nalazite na uzlaznoj putanji. Očekujte nove poslovne razgovore.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, današnji rezultati mogli bi da budu takođe dobri, ali pod uslovom da se malo više potrudite.

Zdravlje: Slaba cirkulacija, više se krećite.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh