Horoskop

Dnevni horoskop za petak 28. oktobar

Dnevni horoskop za nedjelju 30.04.2023.

Dnevni horoskop za petak 28. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za petak 28. oktobar

Posao: U skladu ste sami sa sobom, čak i kada niste u skladu sa drugima. Puštate ih svjesno da sami uvide svoje greške i da vrijeme učini svoje.

Ljubav: Ljubav vam je važna, pogotovo ako je stvar ozbiljna, a vi spremni za sudbonosno „da“. Sve što je ispod toga vas ne zanima, pa ako ste u nedefinisanim vezama, lako ih sada privodite kraju.

Zdravlje: Moguća prehlada.

 

BIK

Posao: Nepostojanje balansa i jasne organizacije u poslu, koje je više puka okolnost nego što ste vi doprinijeli istom, čine da su rijetki Bikovi koji danas ne rade pod stresom.

Ljubav: Vaša seksualnost je podložna podizanjima kriterijuma, pogotovo ako ste slobodni. Ili sve ili ništa. Za one u braku i ozbiljnim vezama, kriterijumi se odnose na to koliko vas partner čini sretnim.

Zdravlje: Skloni ste gojenju.

 

 

 

BLIZANCI

Posao: Vrijeme je da se odlučite za jedan posao, projekat, a neke stvari da ostavite iza sebe. Telefon će zvoniti uveliko, odluke donosite praktično, a ne emotivno.

Ljubav: Prijatelji su nekad najbolja zamjena za partnera. Partner može biti ljubomoran. Slobodni Blizanci biće u mogućnosti da preko prijatelja upoznaju neku zanimljivu osobu.

Zdravlje: Kostobolja.

 

 

 

RAK

Posao: Lakoća nekada nema veze sa znanjem i iskustvom, već sa dobrim vezama, protekcijom i prijateljima na jakim pozicijama.

Ljubav: Današnji dan vas obasipa ljubavlju, pažnjom, komplimentima zainiteresovanih, ali i zavišću, takmičenjem sa potencijalnim suparnicima. Vi se osjećate kraljevski, a ima i onih što smatraju da imate nešto što pripada njima.

Zdravlje: Otečenost zglobova.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 24.10. do 30.10.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh