Horoskop

Dnevni horoskop za petak 27. januar

Dnevni horoskop za subotu 03.06.2023.

Dnevni horoskop za petak 27. januar – Lav

Vaše misli su zaokupljene finansijskim stvarima, ali sada nećete moći u potpunosti da se bavite njima. Kada pregovarate o uslovima ugovora ili budućoj saradnji, morate biti izuzetno oprezni sa papirima i dokumentima.

 

 

Djevica

Odvojite vrijeme za opuštanje. Danas je dobar dan da posjetite kozmetički salon, sobu za masažu ili saunu. U nedostatku vremena ili novca, možete se ograničiti na kućne procedure, napunite kadu, uživajte uz mirišljave svijeće i laganu šetnju na svježem vazduhu.

 

 

 

Vaga

Vaš dan će biti uspješan ako pokažete odlučnost i upornost. Vaga može mnogo da uradi zahvaljujući svojoj visokoj energiji i vedrom raspoloženju. Ostavite vrijeme za sebe i svoje najmilije. Dobar period za dugoročno planiranje. Uveče šetajte sa bliskim ljudima.

 

 

 

Škoprija

Dobar dan za bilo kakve inovacije. Ako želite, možete završiti popravke ili svjesno promijeniti svoj život nabolje. Na primjer, odlučite da prestanete da pušite, počnete da brinete o svom zdravlju, promijenite način rada ili promijenite odnos sa određenom osobom.

 

 

 

piše Sensa

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh