Horoskop

Dnevni horoskop za petak 24. maj

Strijelac – Dnevni horoskop za petak 24. maj

Posao: Trebaće vam danas strpljenja u komunikaciji sa saradnicima, potrudite se da ostanete stabilni i dosledni svojim stavovima. Provjeravajte i sebe i druge kada su informacije u pitanju.

Ljubav: Strpljenje će vam biti potrebno i na polju ljubavi, a vi ga baš danas nećete imati u potrebnim količinama.

Zdravlje: Moguća osjetljivost zglobova.

 

 

Jarac

Posao: Za većinu Jarčeva ovaj radni dan trebalo bi da posluži za pravljenje smjernica za profesionalno angažovanje u narednom periodu.

Ljubav: Svi uslovi postoje da danas uživate u sferi ljubavi, bilo da je riječ o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili namjeravate da nekim finim gestom iznenadite novu simpatiju.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vodolija

Posao: Budite usmjereni na sve što je vezano za dogovore i konkretizaciju nekih poslovnih projekata. Potrebno je da se samo malo bolje organizujete i sve će ići mnogo lakše.

Ljubav: Treba da nekim finim znacima pažnje uljepšate trenutke jedno drugom, uživajte. Planirajte neko putovanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za petak 24. maj

Posao: Biće vam potrebno dosta fleksibilnosti da sa nekim osobama izađete na kraj danas. Neke nove obaveze vam mogu biti nametnute i nećete imati baš mnogo izbora.

Ljubav: Ako bar jedna nova interesantna osoba već neko vrijeme okupira vašu pažnju, danas biste mogli da osmislite dobar plan za neki konkretan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Jačajte imunitet, piše astroputnik.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh