Horoskop

Dnevni horoskop za petak 21. oktobar

Dnevni horoskop za petak 21. oktobar

Dnevni horoskop za petak 21. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za petak 21. oktobar

Početak rada na novom projektu ili novi elementi u opisu vaših radnih dužnosti. Napredak u karijeri. Slobodni Ovnovi danas mogu upoznati izuzetno interesantnu i privlačnu osobu na kraćem putovanju ili preko prijatelja. Šetnja po obližnjim stazama ili lagani trening, na vas će djelovati okrepljujuće.

 

 

 

BIK

Ovaj period donosi vam rizik da ne izađete na kraj sa velikim brojem obaveza. Povjerite dio odgovornosti članovima tima. Ovaj dan donosi energiju raspleta nekog ranijeg nesporazuma u vašem odnosu s partnerom. Dopustićete da vas tuđe brige iscrpe i oduzmu vam energiju.

 

 

 

BLIZANCI

Ukoliko planirate da započnete privatni biznis, planete su vam naklonjene. Očekuje vas podrška uticajne osobe. Slobodni Blizanci mogu da se upuste u ljubavnu avanturu sa jednom Vagom ili Lavom. Početak nove ljubavne veze. Obratite pažnju da ne pretjerate sa hranom.

 

 

 

 

RAK

Početak novog poglavlja u karijeri. Prelazak na novo, plaćenije radno mjesto ili početak rada na novom projektu. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu započeti ozbiljnu vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Pojaviće se problemi sa zadržavanjem vode u organizmu.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

TJEDNI HOROSKOP od 17.10. do 23.10.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh