Horoskop

Dnevni horoskop za petak 20. oktobar

Dnevni horoskop za petak 20. oktobar

Ovan – Dnevni horoskop za petak 20. oktobar

Dnevni horoskop za petak 20. oktobar

Posao: Jedan udarnički dan je pred Ovnovima na kraju ove radne sedmice. Bez obzira na sve obaveze i napore, svi su izgledi da na kraju budete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Nema nagovještaja za neku novu senzaciju, ali ni za veće promjene u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Odlično.

 

 

 

Bik

Posao: Većina tipičnih Bikova završiće radnu sedmicu u skladu sa prethodnim danima – dosta truda i angažovanja, a rezultati prosječni.

Ljubav: Dan pred vikend istovremeno donosi nagoveštaj potencijalno veoma lijepih stvari koje vas čekaju u bliskoj budućnosti na ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Blizanci

Posao: Većina Blizanaca je sigurna u svoje mogućnosti i sa velikom energetskom potporom trebalo bi da realizuje sve započete obaveze u svom ritmu i bez većih izazova.

Ljubav: Većina predstavnika ovog sazviježđa mogla bi danas mogla da uživa u pažnji usmjerenoj sa više strana. Iskoristite priliku da uživate u opuštenoj i neobaveznoj konverzaciji.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

 

 

 

Rak

Posao: Iako je kraj radne sedmice, Rakove očekuje dosta obaveza. Provjerite da li ste završili sve iz prethodnog perioda.

Ljubav: Bez obzira na to koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmjerite ka dragoj osobi.

Zdravlje: Fizički umor.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh