Horoskop

Dnevni horoskop za petak 18. mart

Ovan

Posao: Današnji aspekti u vašem polju karijere može vam donijeti sklapanje veoma unosnog posla. Važni pregovori i potpisivanje nekog sporazuma mogu biti dominantne teme na vašoj poslovnoj sceni.

Ljubav: Harmoničan period između vas i partnera. Slobodne Ovnove očekuje romantičan izlazak sa jednom neodoljivo privlačnom Vagom ili Bikom.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

 

 

 

Bik

Posao: Ukoliko vam je potreban dodatni novac da biste investirali u nove projekte, planete vam daju punu podršku i stvaraju povoljan splet okolnosti da zatražite dodatna sredstva. Početak novog i veoma unosnog posla.

Ljubav: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaklu Škorpije ili Jarca. Bikove koje su u vezi očekuje sve veće zbližavanje s partnerom.

Zdravlje: Alergija.

 

 

 

Blizanci

Posao: Danas možete da se nađete u dilemi. Više poslovnih ponuda, od kojih neke mogu biti i preko svih vaših očekivanja. Najbolje će biti da poslušate svoje instinkte prilikom odlučivanja.

Ljubav: Vaš pojačan lični magnetizam i šarm mogu privlačiti pažnju suprotnog pola, tako da ćete danas imati mnogo prilika za flert. U iskušenju se mogu naći i Blizanci koji su u vezi.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom.

 

 

 

Rak

Posao: Podrška saradnika i timski rad predstavljaju dominantu današnje poslovne scene. Očekuju vas uspješni poslovni pregovori i proširenje saradnje.

Ljubav: Danas ćete imati mnogo prilika za ljubavne avanture. Privlačićete pažnju drugih, a to će vam donijeti neko novo poznanstvo i priliku za uzbudljiv flert.

Zdravlje: Glavobolja.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh