Horoskop

Dnevni horoskop za petak 17. mart

Dnevni horoskop za petak 17. mart

Dnevni horoskop za petak 17. mart

Ko može da očekuje finansijku dobit, a ko treba da se konsultuje sa partnerom prije ulaganja u novi projekat?

Mjesec je u sekstilu sa Neptunom – ovo je period kada treba da se posvetite bliskim ljudima. Želite da volontirate, pomažete drugima, šaljete pozitivne emocije i dobre vibracije. Osjećaćete se veoma blisko sa svojim prijateljicama, a možda ćete ih čak i privući. To je savršeno vrijeme za kreativno izražavanje, piše Sensa.

 

Sunce je u konjunkciji sa Merkurom – ova konjukcija nudi intenzivnu mentalnu energiju, odličnu sposobnost koncentracije, dobro pamćenje, razumijevanje umjetnosti, talenat za jezike i veliko interesovanje za književnost.

 

 

Dnevni horoskop za petak 17. mart – Ribe

 

Ne zanemarujte svoje zdravlje, a posebno izbjegavajte alkoholna pića. Oni koji su do sada bespotrebno davali svoj novac, od danas bi trebalo da kontrolišu svoje postupke i da počnu da štede. Neriješeni poslovi u domaćinstvu će vam oduzeti malo vremena. Nakon dužeg vremena, danas ćete imati zaista prijatan i topao dan sa svojim partnerom.

 

 

 

Vodolija

Neka vam porodična napetost ne skreće pažnju. Loša vremena nam daju mnogo više. Ne gubite trenutak prepuštajući se samosažaljenje, već pokušajte da naučite životne lekcije. Sporo napredovanje posla donosi manje tenzije. Ljudi koji su vam bliži tražiće da provedete kvalitetno vrijeme sa njima.

 

 

 

Jarac

Podstaknite svoje samopoštopvanje. Konfliktna pitanja ako ih ima – treba riješiti prijateljskim putem. Lični poslovi će biti pod kontrolom. Dobar dan da pošaljete svoj CV ili se pojavite na intervjuu. Vrijeme je da preispitate svoje snage i shodno tome napravite svoje buduće planove.

 

 

 

Strijelac

Uključite se u neki kreativni posao. Vaša navika da sjedite u praznom hodu može se pokazati fatalnom za mentalni mir. Investirajute mudro. Vrijeme provedeno sa rođacima biće vam na ruku. Vaša ljubav može izazvati neodrobravanje. Vjerovatno ćete dobiti – ako dobro predstavite svoje ideje i pokažete svoju odlučnost i entuzijazam na poslu.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh