Horoskop

Dnevni horoskop za petak 13. januar

Dnevni horoskop za petak 13. januar

Dnevni horoskop za petak 13. januar – OVAN

Dnevni horoskop za petak 13. januar

Glavni izazov ovog dana je u poslovnoj komunikaciji. Očekuje vas važan poslovni sastanak, ali pregovori mogu biti naporni. Očekuje vas zbližavanje sa osobom koja vam je do sada bila više prijatelj. Novi početak. Prekomjerno mentalno i tjelesno iscrpljivanje može ozbiljno ugroziti vaše zdravlje.

 

 

 

BIK

Akcenat ovog dana je na pažljivom planiranju prioriteta. Moguće su nepredviđene poteškoće za Bikove koji rade u uslužnim djelatnostima. Pred vama je miran period u odnosu sa partnerom. Planirate zajedničko putovanje. Morate da se prilagođavate okolnostima, duhovno nadograđujete, a u slobodno vrijeme da nađete načina da se opustite i obnovite energiju

 

 

 

 

BLIZANCI

Vaš odnos sa nadređenima zahtjeva dodatno prilagođavanje. Vaš poslovni prijedlog neće naići na odobravanje. Ovaj dan vam donosi izazov izuzetno burne i strastvene ljubavne avanture sa osobom koju poznajete preko posla. Vodite računa o tjelesnoj težini. Izbjegavajte alkohol.

 

 

 

 

RAK

Planete u vašem polju poslovne saradnje unose neke bitno nove elemente. Inovativnim metodama pobijedićete konkurenciju. Slobodni Rakovi razmišljaju o tome da pređu granicu prijateljstva sa osobom koja im se dugo dopada. Nedostatak vitamina veoma loše djeluje na vaš nervni sistem, pa ukoliko ga ne budete unosili ishranom u dovoljnim količinama.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh