Horoskop

Dnevni horoskop za petak 11. mart

Sedmični horoskop od 27.2. do 5.3.2023.

Ovan

Puni ste samopouzdanja, a akcenat je na društvenim okupljanjima i važnim poslovnim sastancima.

Divno raspoloženje obilježiće ovaj dan i na ljubavnom planu. Pred vama je veoma romantično veče i izlazak s partnerom i mnogo lijepog druženja s prijateljima. Izbacite gazirana pića.

 

 

 

Bik

Poseban uspjeh očekuje one Bikove koji se bave finansijama, naročito ako se bavite inostranim poslovima. Dobro se slažete s partnerom i uživate u toplini kakvu pruža lijepa porodična atmosfera. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju interesantnu osobu na poslu. Više se krećite.

 

 

 

Blizanci

Vaše komunikativne vještine doći će do izražaja, pa ćete poseban uspjeh postići ako budete u ulozi glavnog pregovarača. Planirate zajednički odmor s partnerom. Pred vama je jedan veoma uzbudljiv i lijep period koji ćete podjeliti s voljenom osobom. Hronično ste umorni.

 

 

 

Rak

Danas ćete jasno sagledati svoju poslovnu situaciju i definisati šta je to što zaista želite. Budući da inače važite za jedan vizionarski i maštovit znak, danas vam se može javiti vizija kako da ostvarite vaš dugoročni cilj. Vrlo ste raspoloženi za ljubav i nježnost. Harmoničan period s partnerom, prepun ljubavne idile. Dobro se osjećate.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh