Horoskop

Dnevni horoskop za petak 05. juli

Dnevni horoskop za petak 05. juli

Ovan – Dnevni horoskop za petak 05. juli

Dnevni horoskop za petak 05. juli

Posao: Dosta miran i opušten dan je pred Ovnovima, tako da se očekuje da svoje zacrtane obaveze privedu kraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Posebnu pažnju obratite na eventualni susret sa osobom koju duži period niste vidjeli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Bik

Posao: Sve u svemu Bikovi dočekuju kraj ove radne sedmice prilično zadovoljni postignutim rezultatima, i sa osjećajem da su mogli mnogo više.

Ljubav: Umijete da priđete dragoj osobi na pravi način i pružite pravi savjet, lijepu riječ, i iz tih razloga nemojte biti škrti.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak u prirodi, šetnja.

Blizanci

Posao: Potrudite se da vam inače dobar početak radnog dana ne pokvare nesuglasice sa poslovnim okruženjem. Budite taktični i strpljivi.

Ljubav:  Dan je kao stvoren da uživate u uzajamnoj pažnji sa voljenom osobom i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima ili negdje otputujete.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Evo prilike da ovog petka Rakovi malo predahnu kada je obim posla u pitanju, i da na vrijeme i korektno privedu kraju sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Pokažite dovoljno strpljenja i razumijevanja kada su želje i potrebe druge strane u pitanju, ne budite pasivni danas.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

Na vrh