Horoskop

Dnevni horoskop za petak 01.09.2023.

Dnevni horoskop za petak 01.09.2023.

Strijelac – Dnevni horoskop za petak 01.09.2023.

Posao: Kraj radne sedmice Strijelci dočekuju poprilično umorno, ali što je vrlo bitno imaćete razumijevanje i podršku od strane poslovnih saradnika.

Ljubav: Vidljivo razočaranje može vas pratiti u sferi ljubavi, ukoliko ne uspijete da iskontrolišete svoju impulsivnost i ishitrene odluke.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

 

 

 

 

Jarac

Posao: Vidljiv radni elan i želja za dokazivanjem, biće danas prisutni kod većine Jarčeva ali uz savjet da budete oprezni u komunikaciji. Moguć kraći službeni put.

Ljubav: Bez naznaka nekih kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi tokom ovog dana. Budite iskreni u svojim namjerama.

Zdravlje: Sasvim solidno.

 

 

Vodolija

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih predstavnika Vodolija. Pojačan obim posla, sa dosta promjenljivom energijom, ali uspjećete da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Mogući su manji ljubavni nesporazumi sa dragom osobom. Pokušajte da budete strpljivi i pronađete zajedničko kompromisno rešenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za petak 01.09.2023.

Posao: Potrudite se da budete što jasniji u iznošenju svojih stavova, ali i ponovite ako zatreba još neki put najtrivijalnije stvari, jer postoji velika vjerovatnoća da budete pogrešno shvaćeni.

Ljubav: Opuštena atmosfera i prijatno društvo, daće vam tokom ovog petka realne šanse da doživite nekoliko lijepih trenutaka ukoliko ih posvetite dragoj osobi.

Zdravlje: Pad energije, dovoljno se naspavajte, piše Astroputnik.

Stranice: 1 2 3

Na vrh