Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 3. decembar

Dnevni horoskop za nedjelju 3. decembar

Ovan – Dnevni horoskop za nedjelju 3. decembar

Dnevni horoskop za nedjelju 3. decembar

Posao: Ove nedjelje većina tipičnih Ovnova najviše vremena i energije potrošiće na analizu novih ideja za buduće poslovne projekte.

Ljubav: Potencijalno moguće sitnije verbalne nesporazume sa dragom osobom pokušajte da ublažite strpljenjem i traženjem kompromisnih rješenja.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

 

 

Bik

Posao: Veoma je važno da se odmorite, ali i na vrijeme krenete sa pripremama za slijedeću radnu sedmicu jer vas čekaju velike obaveze.

Ljubav: Sudeći na osnovu najvažnijih astroloških parametara, drugi dan vikenda bi mogao da bude jedan od boljih i uspješnijih po pitanju vaših partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

 

 

Blizanci

Posao: Bez obzira na već pripremljene varijante za buduće profesionalne obaveze, danas ćete nešto od svega ipak morati da korigujete.

Ljubav: Tokom ove nedjelje situacija na polju vaših ljubavnih odnosa najvjerovatnije ostaje na približno istom nivou kao i prethodnih dana.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe.

 

 

Rak

Posao: Uz uobičajene kućne poslove, tipični Rakovi bi mogli da očekuju i neku interesantnu komunikaciju sa strancima. Možda dobijete i neku poslovnu ponudu.

Ljubav: Vrlo dobar dan nalazi se pred vama ukoliko imate želju i volju da nadoknadite propuste iz prošlog perioda, ako ih je bilo. Vaša draga osoba će to umjeti da cijeni.

Zdravlje: Iole značajniji zdravstveni problemi danas je realno da vas zaobiđu, piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh