Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 28. januar

Dnevni horoskop za nedjelju 28. januar

Ovan – Dnevni horoskop za nedjelju 28. januar

Dnevni horoskop za nedjelju 28. januar

Posao: Dosta razmišljanja i priče sa poslovnim saradnicima obilježiće ovu nedjelju kod tipičnih Ovnova. Ipak, detalje ostavite za ponedjeljak.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se angažujete u sferi ljubavi i napravite prisniji kontakt sa osobom koja vam privlači pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Bik

Posao: Najvjerovatnije da nema razloga i potrebe za dodatne aktivnosti tokom ove nedjelje. Obavite bar one neophodne pripreme za novi poslovni dan.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, iznenađenja nisu isključena, naročito ako ste ostavili neke nerazjašnjene detalje u vezi voljene osobe.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Blizanci

Posao: Blizanci bi mogli da očekuju neke razgovore i dogovore na porodičnom nivou. Prijaće vam malo aktivnosti vezanih za kuću.

Ljubav: Opušteno ponašanje može vam koristiti u sferi ljubavi, naročito ako ste imali nešto napetiju situaciju iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Rak

Posao: Iako niste na optimumu energije, nema razloga za potpunu pasivu. Ako ništa drugo, onda iskoristite dan za neku fizičku aktivnost, šetnju na otvorenom, prijaće vam.

Ljubav: Pokažite dovoljno razumijevanja i strpljenja za drugu stranu. Organizujte neko druženje sa prijateljima, rođacima.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh