Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 27. mart

Lav

Ovaj dan može obilježiti neki pravni problem. Pripremite se da upotrebite rezervni plan. Odlična saradnja sa saradnicima iz inostranstva. Lavovi koji su u braku prolaze kroz krizu. Neophodna su prilagođavanja i neke bitne promjene u vašem odnosu. Glavobolja.

 

 

 

Djevica

Očekuje vas dobra poslovna saradnja sa osobom u znaku Jarca i Bika. Između vas i partnera već duže vrijeme postoji jedan ozbiljan problem. Ovaj dan vam to najbolje može pokazati, jer između vas može doći do velike rasprave. Problemi sa kičmom.

 

 

 

Vaga

Danas nemojte ulaziti u rizične investicije. Postoji mogućnost vanrednih izdataka. Delikatna situacija na ljubavnom planu jer se previše dopadate osobi koja je neko od vaših nadređenih na poslu. Moguća je dilema kako da se postavite u toj situaciji. Ukočeni ste!

 

 

 

Škorpija

Poslovni pregovori danas mogu biti vrlo naporni, ali će mnogo toga zavisiti od vas i vašeg nastupa. Tranzit planete kroz vaše polje emotivnih odnosa uzdrmaće temelje vaše veze, a ako između vas ne postoje prave emocije, postoji čak i mogućnost raskida. Bolovi u kolenima.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh