Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 26. decembar

Dnevni horoskop za subota 25. februar

OVAN

Iako ste se nadali da ste većinu obaveza priveli kraju, biće vam povjerena i nova, dodatna zaduženja. Niste dovoljno posvećeni svom partneru, iako nemate lošu namjeru. Moguće je da niste svjesni svog ponašanja. Razmislite o svojim postupcima. Pad imuniteta, ne osjećate se dobro.

 

BIK

Želite da se posvetite poslu i da neke probleme riješite, ali još uvijek niste napravili dovoljno ozbiljan poslovni plan. Slobodno budite smeliji u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Možete imati zanimljive trenutke. Čuvajte bubrege. Posjetite urologa, radi provjere analiza.

 

BLIZANCI

Rješavate sve sporne situacije koje su se u prethodnom periodu nagomilavale. Zapustili ste neka goruća pitanja, koja sada moraju da se riješe. Dobijate komplimente sa svih strana i uživate u pažnji koju dobijate. Sasvim solidno zdravlje

 

RAK

Možete iz vida ispustiti neke važne sitnice povezane sa poljem posla. Povedite računa o koncentraciji. Shvatili ste da se dopadate osobi na koju do sada niste obraćali pažnju. Pokreće se vaše interesovanje. Moguće su virusne infekcije.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Najtoksičnija osoba koju treba da izbjegavate, prema vašem horoskopskom znaku

Stranice: 1 2 3

Na vrh