Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 24.09.2023.

Dnevni horoskop za nedjelju 24.09.2023.

Lav – Dnevni horoskop za nedjelju 24.09.2023.

Posao: Za većinu Lavova ovaj dan donosi nešto niži nivo energije, ali ipak je realno da ostvarite sve zacrtane obaveze. Prijao bi vam i neki vid rekreacije.

Ljubav: Povoljan dan mogli biste da očekujete na polju ljubavnih relacija, pod uslovom da ste spremni da korigujete svoja previsoka očekivanja.

Zdravlje: Moguće blaže reumatske tegobe.

 

 

 

Djevica

Posao: Dosta vremena i energije Djevicama bi moglo danas da oduzme sređivanje nekih zaostalih sitnica iz prethodnog perioda. Ipak, vi uvijek spremno dočekujete nadolazeći poslovni ciklus.

Ljubav: Posebno je važno da u sferi ljubavi mnogo ne zanovjetate i ne opterećujete sebe i voljenu osobu nekim manje bitnim stvarima. Budite opušteniji.

Zdravlje: Hronične tegobe.

 

 

 

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda Vage bi trebalo da iskoriste i uživaju u opuštanju i odmoru, a poslovne aktivnosti ostave po strani.

Ljubav: Vrijeme je da pokrenete bar jedan direktan ljubavni potez. Od čekanja da će se nešto samo od sebe pokrenuti nema ništa.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

 

 

 

Škorpija

Posao: Većina Škorpija ima realne šanse da sve postigne – ako se dovoljno dobro organizuje. Nemojte se preforsirati, potreban vam je i odmor.

Ljubav: Što zbog opterećenosti obavezama, što zbog umora, tek nećete biti baš u svom elementu danas. Možda vas druga strana pokrene.

Zdravlje: Fizički umor, piše Astroputnik

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh