Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 21. avgust

Dnevni horoskop za srijedu 21. februar

Dnevni horoskop – Ovan

Dnevni horoskop – Posao: Tokom ovog dana bi trebalo da imate važan poslovni sastanak. Pažljivo birajte riječi, jer postoji mogućnost da budete pogrešno shvaćeni.

Ljubav: Pred vama je ljubavna avantura sa osobom koju možete upoznati preko posla ili na putovanju. Teško da ćete odoljeti jednoj šarmantnoj Vagi.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

 

Bik

Dnevni horoskop – Posao: Negativni aspekti u čitavom ovom periodu mogu doprinositi nesporazumima na poslu. U komunikaciji sa nadređenima mogu se pojaviti neslaganja.

Ljubav: Ovaj dan može donijeti i kratkotrajnu ljubavnu avanturu sa jednom magnetski privlačnom Škorpijom. Moguća je tajna veza.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

 

 

 

Blizanci

Posao: Očekuje vas važan poslovni sastanak, ali ako nastupate kao pregovarač, upotrebite svoju govornu vještinu i dobru prezentaciju da biste postigli uspjeh.

Ljubav: Nepovoljni aspekti Venere i Urana mogu unijeti napetost između vas i partnera. Moguća je svađa.

Zdravlje: Glavobolja.

 

 

 

 

Rak

Posao: Početak dana unosi neizvjesnost u atmosferu na poslu. Postoji mogućnost zastoja u okviru platnog prometa. Oprez sa novcem.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam prigovor i negativne komentare od strane partnera. Ni vi nećete ostati dužni, pa je moguća svađa.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

MJESEČNI HOROSKOP: SEPTEMBAR 2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh