Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 20. mart

tjedni Horoskop

Ovan

Ovnove danas čekaju teški poslovni pregovori. U pitanju može bude sukob interesa i rivalstvo, pa će situacija zahtjevati kompromisna riješenja. Ovaj dan idealan je za ljubav, za nova poglavlja, nove početke, a to se posebno odnosi na slobodne Ovnove. Variranje pritiska.

 

 

 

Bik

Danas je važno da postavite prioritete u obavljanju poslova, jer u suprotnom slučaju može doći do haotične situacije. Očekuje vas uzbudljiv i egzotičan odmor zajedno sa partnerom. Slobodne Bikove očekuje ljubavna avantura na putovanjima. Dobro se osjećate.

 

 

 

Blizanci

Ovaj dan će da protekne u znaku završetka rada na velikom dugoročnom projektu. Slobodni Blizanci danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju, kao i preko posla. Osjetljivost stomaka.

 

 

 

Rak

Današnji aspekti povoljni su uvođenje nekih promjena u vaš način poslovanja. Proširenje poslovne saradnje, kao i noviteti koje ćete uvesti u svoje poslovanje mogu da vas izbace u sam vrh. Bilo kakav negativan komentar od strane partnera može kod vas da izazove žestoke reakcije i osjećaj uvrijeđenosti. Promijenite režim ishrane.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh