Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 18. februar

Dnevni horoskop za nedjelju 18. februar

Strijelac – Dnevni horoskop za nedjelju 18. februar

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan za obimnije poslovne aktivnosti, posebno one fizičke jer biste mogli da se preforsirate.

Ljubav: Na ljubavnom planu postoji dobra energija sa obije strane koja nosi veoma lijepe mogućnosti u najavi. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Jarac

Posao: Moguće je da vas danas očekuje neki neodložni poslovni razgovor ili dogovor, kao najava promjena koje bi mogle da uslijede već na startu naredne sedmice.

Ljubav: Možda dobijete poziv za druženje od osobe sa kojom inače poslovno sarađujete. Ponekad nije loše spojiti lijepo i korisno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Vodolija

Posao: Radnih obaveza trebalo bi da ima napretek i tokom ovog dana, ali bi one trebalo da vas podstaknu da budete malo kreativniji.

Ljubav: Ukoliko imate adekvatno razumijevanje i podršku od voljene osobe, mnogo će vam značiti, pa vi nekim sitnim znacima pažnje uzvratite.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za nedjelju 18. februar

Posao: Ako ste danas planirali da negdje sa društvom i prijateljima idete na izlet i druženje, imate sasvim povoljne okolnosti da to i uradite. Uživajte i opustite se, prije svega.

Ljubav: Eventualni višak slobodnog vremena i pozitivne energije mogli biste danas da usmjerite na planiranje neke lijepe ljubavne akcije. Može i neki romantični izlazak.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, po mogućstvu na otvorenom, piše astroputnik.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh