Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 15. oktobar

Dnevni horoskop za nedjelju 15. oktobar

Ovan – Dnevni horoskop za nedjelju 15. oktobar

Dnevni horoskop za nedjelju 15. oktobar

Posao: I tokom ove nedjelje očekuje vas dosta aktivnosti. Ipak, nema razloga za forsiranje. Na prvo mjesto stavite relaksiranje.

Ljubav: Svi uslovi postoje da danas uživate u sferi ljubavi, bilo da je riječ o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom ili da namjeravate da osvajate nečije srce.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Bik

Posao: Najvjerovatnije da nema razloga i potrebe za dodatne aktivnosti tokom ove nedjelje. Opustite se, ali nemojte dozvoliti da se potpuno uspavate.

Ljubav: Oni Bikovi koji shvate ozbiljno signale nezadovoljstva koji dolaze od voljene osobe imaće danas dobre šanse da sve potencijalne probleme prevaziđu.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

 

 

Blizanci

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju. Samo pripazite i ne dajte olako nerealna obećanja.

Ljubav: Podijelite svoju pozitivnu energiju sa dragom osobom i učinite ovaj drugi dan vikenda jednim od ljepših.

Zdravlje: Osjetljivost zglobova i sitnih kostiju.

 

 

Rak

Posao: Možda razmišljate o zajedničkom poslovnom partnerstvu sa nekim od prijatelja. To i nije loše jer biste mogli da napravite okvirno dobar dogovor.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu je moguće bar jedno prijatno iznenađenje, pa eto prilike za opuštanje i uživanje.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh