Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 14. april

Dnevni horoskop za nedjelju 14. april

Ovan – Dnevni horoskop za nedjelju 14. april

Dnevni horoskop za nedjelju 14. april

Posao: Ove nedjelje većina Ovnova najviše vremena i energije potrošiće na analizu novih ideja za buduće i poslovne i privatne projekte.

Ljubav: Potencijalno moguće sitnije verbalne nesporazume sa dragom osobom pokušajte da ublažite prije svega strpljenjem i kompromisom.

Zdravlje: Pokušajte da izbjegnete sitnije fizičke povrede.

Bik

Posao: Veoma je važno da se odmorite, ali i na vrijeme krenete sa pripremama za sljedeću radnu sedmicu jer vas i dalje očekuje dosta posla.

Ljubav: Drugi dan vikenda bi mogao da bude jedan od boljih i uspješnijih po pitanju vaših partnerskih odnosa. Prepustite se i uživajte.

Zdravlje: Držite pod kontrolom krvni pritisak.

 

 

Blizanci

Posao: Bez obzira na već pripremljene varijante za buduće profesionalne zadatke, ovaj dan Blizancima donosi i potrebu za korekcijom nekih planova.

Ljubav: Situacija na vašem ljubavnom planu najvjerovatnije ostaće na približno istom nivou kao i prethodnih dana – osrednja. Treba da se malo više potrudite.

Zdravlje: Bez nagovještaja većih problema u sferi zdravlja.

 

Rak

Posao: Uz uobičajene privatne kućne poslove, tipični Rakovi imaće danas dobru klimu da se posvete i druženju sa prijateljima. Organizujte neko okupljanje i uživajte.

Ljubav: Vrlo dobar dan nalazi se pred vama ukoliko imate želju i volju da ljubav i najfinija osjećanja posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Iole ozbiljniji zdravstveni problemi danas je realno da vas zaobiđu, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastvak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh