Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 12. decembar

OVAN

Sačekajte bolji period za poslovne pregovore. Situacija vam trenutno nije ni malo naklonjena. Razmislite još jednom dobro o svemu što se tiče bračnog života. Nesigurni ste u partnerova osjećanja. Iritacije na koži. Obratite se dermatologu. Potrebna je odgovarajuća terpija.

 

BIK

Zabrinuti ste za finansije. Niste sigurni kako ćete otplatiti dugove koji su se nagomilali. Izlaz iz te situacije je kredit, koji bi trebao da vas spasi poteškoća, U vama se budi ljubomora i dolazite do konflikta sa voljenom osobom. Osjetljiv urogenitalni trakt. Neophodan je veći unos tečnosti.

 

BLIZANCI

Imate mnogo obaveza i veliki pritisak nadređenih da sve obavite na vrijeme. Ne možete sada sebi dozvoliti umor, niti pad koncentracije. Nemate dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi onako kako biste to željeli. Pad imuniteta i loša krvna slika. Unesite više vitamina.

 

RAK

Imate manje posla i svakako priliku za predah. Iskoristićete priliku da ranije završite radni dan. Vrijedni ste i bili ste vrlo koncentrisani da bi ste ih na vrijeme obavili. Uživajte u romantici i lijepim trenucima. Nemojte da pretjerujete sa alkoholom.

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Ljubav do kraja života: Ova 3 znaka najiskrenije vole

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh