Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 10. mart

Dnevni horoskop za nedjelju 10. mart

Ovan – Dnevni horoskop za nedjelju 10. mart

Dnevni horoskop za nedjelju 10. mart

Posao: Ne bi bilo loše da poradite na nekim sitnim detaljima priprema za naredni poslovni period, posebno onih koji se tiču potencijalnih izmjena.

Ljubav: Odlični aspekti na polju ljubavi najavljuju zanimljivu nedjelju za većinu Ovnova. Obuzdajte samo nestrpljenje i prepustite se lijepim trenucima i uživanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Bik

Posao: Relativno miran i prosječan drugi dan vikenda očekuje većinu osoba rođenih u znaku Bika. Budite mudri i strpljivi kada su u pitanju grandiozni planovi.

Ljubav: Mogli biste da nekim sitnim znakom pažnje prijatno iznenadite dragu osobu. Posvetite se uživanju u svakom trenutku.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

 

Blizanci

Posao: Nije loš dan da se konsolidujete sa nekom starijom osobom i makar one najvažnije konce raznih obaveza uzmete u svoje ruke.

Ljubav: Današnji dan vam donosi velike šanse za lijepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Bar jedno moglo bi da da vrijedi truda na duže staze.

Zdravlje: Mogući hronični problemi, piše astroputnik.com

 

 

Rak

Posao: Miran i stabilan dan očekuje najveći broj Rakova posljednjeg dana vikenda. Malo nervoze može vam donijeti saznanje da ste nešto zaboravili da odradite prethodnih dana.

Ljubav: Makar neki fini znak pažnje usmjeren ka voljenoj osobi mogao bi da unese dobro raspoloženje u vaše ljubavne redove.

Zdravlje: Moguće hronične tegobe.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh