Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 10. april

Horoskop

Ovan

Glavna tema ovog dana su finansije. Uspješno ćete se dogovoriti oko nekih dugovanja i uslijediće neke uplate. Nesporazum s partnerom u vezi s nekim zajedničkim investicijama. Neko od vas će morati da popusti. Vrijeme je da više mislite na sebe i svoje zdravlje.

 

 

 

Bik

Međuljudski odnosi su se pogoršali i to vam može predstavljati glavni problem. Može doći do burne rasprave. Napetost može da dovede do verbalnih konflikata između vas i partnera. Pažljivo birajte riječi. Mogući su problemi sa disajnim putevima, sinusima, plućima, moguća je prehlada, grip, a takođe je težak period i ako bolujete od astme.

 

 

 

Blizanci

Očekujte prepreke i zastoje u poslovanju. Budite obazrivi u rukovanju novcem i ne ulazite u rizične investicije. Planete vam pružaju podršku da otvorenim razgovorom prevaziđete stari problem u vezi sa partnerom. Tokom ove faze možete da budete skloni gojenju, pa je važno da povedete računa o ishrani

.

 

 

Rak

Oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu da očekuju uspjeh, ali će pregovori biti teški i zahtjevaće prilagođavanje. Razmirice mogu da pokrenu veći sukob između vas i partnera, a povod mogu biti sitnice. Mogući su i problemi sa grlom, upalama i infekcijama koje zahvataju grlo.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh