Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 09. jun

Ovan – Dnevni horoskop za nedjelju 09. jun

Dnevni horoskop za nedjelju 09. jun

Posao: Drugog dana vikenda tipični Ovnovi nemaju razloga za forsiranje bilo kakvih dodatnih aktivnosti, na prvo mjesto stavite relaksiranje.

Ljubav: Sve ukazuje da bi danas mogli da uživate u sferi ljubavi, bilo da je riječ o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili da namjeravate da osvajate nečije srce.

Zdravlje:  Odlično.

Bik

Posao: Najvjerovatnije da nema razloga i potrebe za dodatne aktivnosti tokom ove nedjelje. Opustite se maksimalno, i obavite samo one neophodne pripreme za slijedeći radni dan.

Ljubav: Imaćete danas dobre šanse da sve potencijalne probleme na polju partnerskih relacija uspješno prevaziđete.

Zdravlje: Odmor i relaksacija, prije svega psihe, su vam preko potrebni.

Blizanci

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju, posebno sa osobama sa kojima duže vremena niste bili u kontaktu.

Ljubav: Potencijalno sjajan dan u sferi ljubavi možete očekivati drugog dana vikenda, da svojom pozitivnošću i  dodatno šarmirate dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Odličan dan je da neke zaostale kućne poslove završite i ostatak dana provedete u nekom ispijanju kafe i druženju sa prijateljima.

Ljubav:  I na polju ljubavnih relacija očekuje vas sasvim solidna prilika da uživate u pažnji koju dobijate od strane voljene osobe.

Zdravlje: Nema razloga za posebnu zabrinutost što se zdravlja tiče, piše astroputnik.com

Na vrh