Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 07. avgust

Dnevni horoskop za nedjelju 07. avgust

Dnevni horoskop za nedjelju 07. avgust – Strijelac

Današnja dešavanja mogu uzrokovati nesporazume sa poslovnim partnerima. Ključ uspjeha ovog dana je da završite rad na započetom projektu. Vaše polje ljubavi je prikazano kroz nemir koji je prisutan u vašem odnosu sa partnerom. Može se pojaviti neki stari problem. je solidno.

 

 

 

Jarac

Budite obazrivi u poslovanju sa stranim kompanijama, jer postoji mogućnost nesporazuma ili iznenadne promjene u uslovima saradnje. Vaš odnos sa partnerom ulazi u daleko mirnije vode. Očekuje vas dalja harmonizacija odnosa. Smanjite alkohol.

 

 

 

Vodolija

Oprez u komunikaciji sa poslovnim saradnicima i sa nadređenima. Vodolije koje sarađuju za inostranstvom mogu da imaju neočekivane poteškoće. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na putovanju. Uzbudljiva avantura. Pad imuniteta.

 

 

 

Ribe

Budite oprezni u saradnji sa inostranstvom. Mogući su neočekivani izdaci. Nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije. Između vas i partnera može da se pojavi stari problem. Sporno pitanje ćete morati da rješite zajedničkim naporima. Pad imuniteta.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

 

TJEDNI HOROSKOP od 1.8. do 7.8.2022.

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh