Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 05. mart

Dnevni horoskop za nedjelju 05. mart

Dnevni horoskop za nedjelju 05. mart

Pred kojim horoskopskim znakom su dva puta, a koji znak Zodijaka ne smije da očajava ukoliko im se planovi ne ostvare?

Sekstil Mjeseca i Marsa – Ovaj aspekt vam daje sposobnost da dobro komunicirate sa suprotnim polom. Dobri odnosi će se desiti na poslu, a vi ćete osjećati veliku želju da postignete više – ili čak imate sporedni projekat koji radite od kuće, piše Sensa.

Možda imate želju da jedete toplu i začinjenu hranu, pa možete uživati u indijskoj ili meksičkoj kuhinji. Samo znajte da će biti lako sagoreti dodatne kalorije, jer ćete biti inspirisani da vježbate više.

 

 

Dnevni horoskop za nedjelju 05. mart – RIBE

 

Možete biti zadovoljni današnjim poslom ako pažljivo tretirate sve male stvari. Fokusirajte se na rezultat i ne obazirite se na sitne uspone i podove sa kolegama i šefom, koji svoje nezadovoljstvo danas može da istrese na vama. Budite strpljivi.

 

 

 

Vodolija

Danas će vašoj voljenoj osobi biti teško da shvati šta vam je tačno potrebno od njega. Pokušaće da pogodi vaše želje, ali je malo vjerovatno da će uspjeti dovoljno dobro. Zato jasno recite šta očekujete u odnosu.

 

 

 

Jarac

Na današnji dan vaša duša će čeznuti za kreativnošću, kreativnim ostvarenjem i zahvalnim gledaocima ili slušaocima koji će sve to cijeniti. Partner će biti oduševljen plodovima vaše mašte.

 

 

 

Strelac

Danas vam mnoge stvari neće odgovarati, ali će vam prije svega smetati kako se drugi ponašaju prema vama. Imate dva načina: ili da vam iznesete svoje tvrdnje ili da promjenite nešto u sopstvenom odnosu prema njima. Izaberite sami.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh