Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 03. april

Ovan

Stabilizacija u okviru vaše saradnje sa poslovnim partnerima. Poslovna situacija doprinosi stabilizaciji na vašem finansijskom planu. Slobodni Ovnovi mogu da se zateknu u dilemi, jer im se u isti mah mogu dopasti dve osobe. Učestao kašalj iziskuje snimak pluća.

 

 

 

Bik

Bikove očekuje uspjeh u kreativnim zanimanjima, kao i u okviru poslova sa nekretninama. Ukoliko ste imali razmirice se sa partnerom planetarna konstelacija donosi vam pozitivnu energiju da prevaziđete nesporazume. Problemi sa grlom, grebuckanje, bolovi.

 

 

 

Blizanci

Nezaposleni Blizanci mogu da dobiju poziv za razgovor za posao. Pa ipak, problemi mogu nastati zbog prevelike konkurencije. Blizanci koji su u vezi nastoje da poboljšaju kvalitet svog odnosa sa partnerom. Pokažite veće razumijevanje za potrebe partnera. Previše se naprežete.

 

 

 

Rak

Iskoristite povoljne aspekte za uspostavljanje novih elemenata u vašem radnom okruženju. Inovativne ideje učiniće da pobjedite konkurenciju. Slobodni Rakovi mogu da uđu u burnu i strasnu ljubavnu vezu sa jednim Jarcem. Izbjegavajte gazirana pića, kao i alkohol.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh