Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 8. februar

Dnevni horoskop za četvrtak 8. februar

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 8. februar

Dnevni horoskop za četvrtak 8. februar

Posao: Stvari idu svojim tokom i većina Ovnova krupnim koracima ide ka profesionalnim ciljevima. Potrudite se da obuzdate svoje nestrpljenje.

Ljubav: Ukoliko ste nedavno ostvarili bliski kontakt sa novom osobom na svom ljubavnom putu, danas imate povoljne aspekte da napravite još jedan korak ka zbližavanju.

Zdravlje: Koljena vam mogu zadavati manje probleme.

 

 

Bik

Posao: Suštinski ništa novo na poslovnom planu danas ne čeka tipične Bikove. U nešto sporijem ritmu, ali sigurno realizujete svoje profesionalne obaveze.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti pratiće vas tokom cijelog dana, prije svega, ako ste namjerili da uživate u zajedničkim trenucima sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće sitne reumatske tegobe.

 

 

Blizanci

Posao: Iako su Blizanci već nekoliko puta prevrtjeli po svojoj glavi sijaset novih poslovnih ideja, nije naodmet da to uradite makar još jednom, ali polako.

Ljubav: Najvažnije karike vašeg već postojećeg partnerskog odnosa trebalo bi da su na zadovoljavajućem nivou, a vi se potrudite da tako i ostane.

Zdravlje: Obratite pažnju na osjetljivost kardiovaskularnog sistema.

 

 

Rak

Posao: Miran i relativno stabilan radni dan očekuje Rakove. Iako nema naznaka većih problema, previše brinete o segmentima posla koji ne zavise od vas.

Ljubav: Možda ne bi bilo loše da neko umjesto vas ispravi brljotinu i nesporazum koji je nastao u ljubavnim relacijama. Ipak, to morate vi da uradite.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, piše astroputnik.com

 

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh