Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 4. april

Dnevni horoskop za četvrtak 4. april

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 4. april

Dnevni horoskop za četvrtak 4. april

Posao: Nemojte ići na sto strana odjednom, smanjite impulsivnost jer će vam takav način funkcionisanja samo donijeti greške i propuste. Možete da očekujete pomoć i podršku saradnika.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ovo je dobar dan za izlaske, druženje sa prijateljima. Moguća su iznenadna poznanstva, nove simpatije. Uživajte.

Zdravlje: Osjetljivost donjeg dijela leđa, bubrega.

Bik

Posao: Nema razloga za nesmotrenu žurbu. Biće vremena i stabilnog priliva energije da dovršite sve ono što ste započeli, a možda i drugima priteknete u pomoć.

Ljubav: Slobodni Bikovi, posvetite se ličnom razvoju, svojoj duhovnosti i jačanju samopouzdanja i ljubav će se pojaviti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Blizanci

Posao: Biće nervoze i napetosti, prvenstveno zbog vremenskih zastoja i u poslovnim dogovorima moraćete da se prilagođavate više nego što ste očekivali.

Ljubav: Provjerite da li se vaše i vizije druge strane poklapaju kada je dalji razvoj ljubavne situacije u pitanju.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše astroputnik.com

 

 

Rak

Posao: Nekima od vas će stići povoljne vijesti koje su dugo čekali, dok će drugi dobiti zaslužena priznanja, pohvale ili neku formu novčane nagrade.

Ljubav: Ukoliko imate potrebu da se povjerite prijatelju, očekujte podršku, razumijevanje, a i koji dobronamerni savjet.

Zdravlje: Moguće su hronične respiratorne tegobe.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh