Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 31.08.2023.

Dnevni horoskop za četvrtak 31.08.2023.

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 31.08.2023.

Dnevni horoskop za četvrtak 31.08.2023.

Posao

Kompatibilnost sa ostalim saradnicima je odlična mogućnost za nešto više poslovne mogućnosti za neko vrijeme. Možete se osloniti na ostale u svom okruženju.

Ljubav

Ne udaljavajte se od osobe na koju često mislite. Ključ uspjeha je u vašem osmjehu, koji upućujete osobi preko puta.

Zdravlje

Pojačavajte treninge.

 

 

 

 

Bik

Posao

Nije sve u jednom običnom poslovnom danu. Zaslužili ste nešto više i jači motiv da uspijete da ostvarite nešto posebno na polju novca.

Ljubav

Isuviše se u kolebljivoj situaciji koja vas dezavuiše i pravi jako loš ambijent za nešto posebno. Imate jači stav da počnete da mijenjate svoje okruženje pa i partnera.

Zdravlje

Pokušavate da meditirate.

 

 

 

 

Blizanci

Posao

Vaš posao može da stagnira jer imate stav da se se troškovi skrate i da se oslobodite obaveza koje vam navodno ne vode jačem poslovnom statusu. Ne pokušavajte da primjenite radikalne promjene.

Ljubav

Ne želite da se bavite temama emocija jer smatrate da ste se mnogo puta već zalagali. Bićete koncentrisani na neke druge segmente.

Zdravlje

Nemate posebno težak dan, što se zdravlja tiče.

 

 

 

 

Rak

Posao

Uprkos tržišnim lošim indikatorima, vaša trenutna poslovna slika nije loša. Pokušajte nešto da uradite sa viškom novca u svakom slučaju.

Ljubav

Pojaviće vam se neko ključan pa se na vrijeme pripremite. Osjećate malo veći elan nego u prethodnom periodu. Imaćete dosta uspješan dan.

Zdravlje

Čuvajte se oštrih predmeta.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh