Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 26. oktobar

Dnevni horoskop za četvrtak 26. oktobar

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 26. oktobar

Dnevni horoskop za četvrtak 26. oktobar

Posao: Bez nekih kapitalnih promjena na vašem poslovnom planu danas. Držite se dobrog ritma bez većeg forsiranja, kako sebe tako i ostalih u okruženju.

Ljubav: Pripadnici ovog sazvježđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju, ali na inicijativu druge strane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

 

 

 

Bik

Posao: Pojačan obim posla mogli bi da očekuju Bikovi danas. Vrijeme je vaš saveznik jer vaši saradnici nemaju mogućnost da dalekosežno sagledaju situaciju kao vi. Nastavite tako, na dobrom ste putu.

Ljubav: Vrlo lijep dan mogao bi da vas očekuje na ljubavnom planu ukoliko ste spremni da krenete u osvajanje nove simpatije.

Zdravlje: Izbjegavajte veće fizičke napore.

 

 

 

Blizanci

Posao: Sve što ste isplanirali i dogovorili u skladu sa svojim objektivnim mogućnostima u sferi profesionalnih aktivnosti imaćete realne šanse i da sprovedete, uz minimalne korekcije.

Ljubav: Prilika za flert ili površnu avanturu moglo bi da bude više, pa ukoliko vam je to u interesu, uživajte u opuštenoj neobavezujućoj priči i lijepo se zabavite.

Zdravlje: Psihofizički umor.

 

 

 

Rak

Posao: Dosta stvari moglo bi danas da uspori realizaciju započetih obaveza kod većine Rakova, a najviše kašnjenje i probijanje rokova. Pokušajte da se opravdate.

Ljubav: Ukoliko se nalazite u bilo kojoj formi stabilnih partnerskih veza, svi su izgledi da sve to podignete na još viši nivo. Podrazumijeva se da vam je to u interesu.

Zdravlje: Osjetljivost urinarnog trakta, piše Astroputnik.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh