Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 25. avgust

Dnevni horoskop za četvrtak 25. avgust

Dnevni horoskop za četvrtak 25. avgust – Ovan

Dnevni horoskop za četvrtak 25. avgust – Faza nestabilnosti na finansijskom planu konačno je iza vas. Uspješno ćete izaći iz perioda zastoja i sada se pred vama otvara nova perspektiva i proširenje saradnje. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz krizu i neophodno je dodatno prilagođavanje. Variranje pritiska.

 

 

 

 

Bik

Dnevni horoskop za četvrtak 25. avgust – Negativni aspekti i dalje vam stvaraju tenziju u poslovnoj komunikaciji, ali konačno možete očekivati pojačan priliv novca. Danas vas očekuje važan razgovor s partnerom. Poći će vam za rukom da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Problemi sa varenjem.

 

 

 

Blizanci

Blizancima od danas sve daleko lakše polazi za rukom. Pred vama je uspješan poslovni dan, a uskoro vas očekuje i unaprijeđenje finansijske situacije. Početak nove ljubavne veze s osobom koju poznajete preko prijatelja. Stabilizacija za Blizance koji su u vezi. Ukočenost vratnog dijela kičme.

 

 

 

 

Rak

Pred vama je veoma važna odluka u pogledu uvođenja inovativnih elemenata u način poslovanja. To će vam omogućiti da nadmašite konkurenciju. Početak nove veze ispunjava vas zadovoljstvom kako dugo niste osjećali. Pa ipak, s vremena na vrijeme pitate se da li je ta osoba baš za vas. Problem sa sinusima.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Tjedni horoskop od 22.8. – 28.8.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh