Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 2. novembar

Dnevni horoskop za četvrtak 2. novembar

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 2. novembar

Dnevni horoskop za četvrtak 2. novembar

Posao: Iako vam može biti danas povremeno naporno, bitno je da budete uporni i ne odustajete od svojih ciljeva. Uspjeh slijedi.

Ljubav: Uživajte u komunikaciji sa novom simpatijom. Prepustite se i neka priča krene sama od sebe.

Zdravlje: Donji dio nogu trpi opterećenje.

 

 

Bik

Posao: Po principu dva koraka naprijed – jedan nazad mogao bi da protekne ovaj radni dan kod Bikova. Suzdržite se od brzih reakcija, potrudite se da nađete samokontrolu.

Ljubav: Družite se, izlazite, obnovite neke kontakte preko društvenih mreža. Izbor je veliki i vi ste spremni na akciju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

 

 

 

Blizanci

Posao: . Moraćete da reagujete dosta brzo da biste riješili neke situacije koje će bukvalno iskakati pred vama. Vjerujte svojoj intuiciji.

Ljubav: Mogu se pojaviti stare, a mogu i nove simpatije, tek danas vam neće uopšte biti dosadno. Flertujte, uživajte, zabavljajte se.

Zdravlje: Budite pažljivi sa oštrim predmetima.

 

 

 

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas nešto manje radnog elana i motivacije, pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla. A sve je najvažnije.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati da vam se namjesti sticaj povoljnih okolnosti za bar jedno kvalitetno novo poznanstvo koje će vas pokrenuti.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh