Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 16. maj

Dnevni horoskop za četvrtak 16. maj

Lav – Dnevni horoskop za četvrtak 16. maj

Posao: Potencijalno odličan radni dan je pred Lavovima da učvrste svoje profesionalne pozicije, a moguće je i očekivati zaslužene beneficije i priznanja od nadređenih za dobro urađen posao.

Ljubav: Signali za nove ljubavne avanture biće prisutni ovog dana, posebno kada su u pitanju osobe iz vše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

 

Djevica

Posao: Sa dosta dobrom energijom i ustaljenim radnim navikama možete vrlo lako da izađete na kraj sa svim preprekama danas.

Ljubav: Ono što se može izdvojiti kao novitet biće potencijalno suočavanje i prihvatanje iskušenja površnog flerta, možda čak i avanture. Eto prilike da uživate u finoj komunikaciji i prijatnoj atmosferi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vaga

Posao: Budite fokusirani i istrajni u tome što radite, ali obratite dovoljno pažnje i na rokove koje treba da ispoštujete.

Ljubav: Posesivnost može biti jedan od ometajućih faktora stabilnosti vašeg odnosa, imajte to na umu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Škorpija

Posao: Možda vam neće odgovarati način rada koji vam je nametnut, ali morate da se prilagodite zahtjevima saradnika i nadređenih.

Ljubav: Druženje sa prijateljima i poznanicima godiće vama lično, ali predstavlja i dobro okruženje u kome možete očekivati finu komunikaciju i možda neku varnicu strasti.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, piše astroputnik.com

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh