Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 16. decembar

OVAN

Neke svoje planove ćete naglo promijeniti i biti primorani da se prilagođavate tudjim zahtjevima. Mogući su manji problemi u okviru porodice ako ste u braku. Naravno, rješenje uvijek postoji, ako su obije strane spremne na kompromis. Problemi sa osjetljivom bešikom.

 

BIK

Moguće je da će vam se isplatiti i neki manji rizici na poslovnom planu. Slobodni pripadnici znaka danas lako mogu upoznati novu ljubav. Večernji izlazak sa prijateljima donosi novo poznanstvo. Izbacite definitivno sve vrste gaziranih pića, koja vam štete i nadimaju vas.

 

BLIZANAC

Spremni ste da nove ideje sprovedete u djelo. Važno je da istrajete u svojim zamislima. Povoljan dan za sve one koji se bave nekom umjetnošću. Skloni ste idealizaciji partnera, kada se zaljubite ne primjećujete njegove mane. Osjetljivo grlo i glasne žice.

 

RAK

Nepovoljan dan za saradnju sa ino partnerima. Skoncentrišite se na domaće poslovne saradnike. Moguće je da ste na neki način izgubili stabilnost u ljubavi koju ste mislili da imate. Razočarani ste! Povećan apetit, povedite računa o kilogramima.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh