Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 14. decembar

Dnevni horoskop za četvrtak 14. decembar

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 14. decembar

Dnevni horoskop za četvrtak 14. decembar

Posao: Novi još jači i pozitivniji vjetrovi već pušu u vaša poslovna jedra. Hrabro naprijed, energije i motiva vam danas neće nedostajati.

Ljubav: Na vama je da nekim nesmotrenim potezom ne izazovete zabunu, ili pogrešno tumačenje druge strane, imajte dovoljno povjerenja i prepustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

Bik

Posao: Potražite savjet na polju ulaganja, jer možete napraviti grešku ili uložiti novac u neku pogrešnu investiciju, I iz tog razloga ne srljajte bez potrebe dok ne sve činioce ne sagledate iz pravih uglova.

Ljubav: Konfuznu sliku koju već neko vrijeme imate u svojoj glavi po pitanju partnerskih odnosa, najbolje ćete razriješiti pokušajem realnog sagledavanja vaših istinskih želja.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

 

Blizanci

Posao: Nije loš radni dan da tipični predstavnici Blizanaca poguraju realizaciju neke interesantne poslovne ideje, koja do sada nije nailazila na neophodno razumijevanje u najbližem krugu saradnika.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih poznanstava, ali obratite pažnju da se ne precjenite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas nešto niži nivo radne energije pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla, i eventualno prihvatite pomoć.

Ljubav: Uz adekvatnu pažnju i razumijevanje voljene osobe sve je mnogo lakše, ali vi kao da ste postavili zid između vas.

Zdravlje: Pad energije,piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh