Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 12. januar

Dnevni horoskop za četvrtak 12. januar

Dnevni horoskop za četvrtak 12. januar – OVAN

Dnevni horoskop za četvrtak 12. januar

Akcenat se nalazi na finansijskim pitanjima. Uprkos izvjesnoj dozi rizika, ostvarićete finansijski dobitak. Osjećate sve veću privlačnost prema osobi s posla. Teško ćete odoljeti iskušenju da ne uđete u tajnu vezu. Zdravstveno stanje je stabilno. Ipak, boravite više u prirodi sa prijateljima i porodicom.

 

 

 

BIK

Ključ uspjeha u ovom periodu je u reorganizaciji i promjeni tima saradnika. Moguće je obnavljanje stare saradnje. Previše ste osjetljivi i možete impulsivno reagovati na komentar partnera. Kratkotrajne razmirice. Zdravstveni problemi su vam nepoznati. Ipak, posvetite se više održavanju kondicije kroz trčanje ili druge tjelesne vježbe.

 

 

 

 

BLIZANCI

Poteškoće u poslovnoj komunikaciji mogu da vam zadaju glavobolju. Potrudite se da što preciznije izražavate svoje stavove. Slobodne Blizance očekuje zbližavanje sa osobom koju poznaju preko prijatelja. Romantičan sastanak. Imate veliku količinu energije koju trošite na nebitne stvari.

 

 

 

 

RAK

Ovaj period vam donosi promjenu u timu zaposlenih. Jednu poslovnu saradnju ćete prekinuti, jer je osoba nepouzdana. Atmosfera puna ljubavi i nježnosti okružuje vaš odnos sa partnerom. Vaš odnos dobija na kvalitetu. Imaćete manje bolove u donjem dijelu kičme. Masaža sa citrusnim uljima će vam pomoći.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh