Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 11. juli

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 11. juli

Dnevni horoskop za četvrtak 11. juli

Posao: Početak može biti silovit i veoma ambiciozan, ali pazite da vas zaostale obaveze i papirologija malo ne uspore.

Ljubav: Vrlo dobar dan da tipični Ovnovi razmjenjuju pažnju i najfinija osjećanja sa osobom do koje im je stalo. Prekinite igre toplo-hladno.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Bik

Posao: Otežane okolnosti na polju poslovnih aktivnosti očekuju Bikove, ali danas bi mogao da vam pomogne neko ko se pojavljuje iz prošlosti.

Ljubav: Ovaj dan mogli bi ste dodatno da začinite lijepim događajem u sferi ljubavi, opuštenim druženjem i izlaskom na neko lijepo mjesto sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Pomalo haotičan početak radnog dana, uz poslovni angažman na više strana očekuje Blizance. Očekuje vas gomila papirologije i razgovora.

Ljubav: Dio već navedenog haosa logično će se prenijeti i na sferu ljubavi, ali na ovom polju imate realne šanse da bar jednu situaciju okrenete u svoju korist.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Nadređeni i saradnici će vas požurivati, a vi što više ubrzavate, komplikujete, najprije iz razloga što gubite mnogo vremena na detalje ili ćete praviti sitne greške.

Ljubav: Dešavanja na vašem ljubavnom horizontu, danas se najvjerovatnije neće mnogo razlikovati od onoga što ste imali juče.

Zdravlje: Moguće hronične respiratorne tegobe, alergije, astma, povedite računa, piše astroputnik.com

Na vrh