Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 07. april

Ovan

Ovaj dan je povoljan za završetak rada na velikom projektu. Danas ćete uspjeti da sredite papirološki dio posla, odahnućete. Vaš odnos sa partnerom dobija na kvalitetu. Danas ćete donijeti neke zajedničke planove sa partnerom. Nezadovoljstvo može preći u jedan vid depresivnsti.

 

 

 

Bik

Uspjeh u poslovnoj saradnji postići će posebno oni Bikovi koji se bave uslužnim djelatnostima i komunikacijama. Zračite posebnom privlačnošću, pa će te tako danas privlačiti upravo osobe koje vam kasnije mogu mnogo značiti. Upala plućne maramice. Čuvajte svoje zdravlje! Ne izlažite se nepotrebnim rizicima.

 

 

 

Blizanci

Možete dobiti odličnu poslovnu ponudu. Slijedi važan razgovor, a uspjeh će zavisiti od nivoa vašeg samopouzdanja i prezentacije. Idealan dan za razgovore sa partnerom. Donijećete zajedno važnu odluku za vašu budućnost. Pad imuniteta, kao posljedica velikog premora. Potrebni su vam vitamini, kroz voće i povrće.

 

 

 

Rak

Danas je akcenat na tome da odaberete pravu ekipu saradnika. Uspjeh dana u potpunosti će zavisiti od čitavog vašeg tima saradnika. Zajedničko putovanje sa partnerom i dalja harmonizacije vašeg odnosa. Povremene vrtoglavice. Obratite se ljekaru, kako biste utvrdili uzrok ove neprijatnosti, koja izaziva mučninu.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 4.4. do10.4.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh