Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 07.09.2023.

Dnevni horoskop za četvrtak 07.09.2023.

Ovan – Dnevni horoskop za četvrtak 07.09.2023.

Dnevni horoskop za četvrtak 07.09.2023.

Posao: Ovaj dan mogao bi da vam donese, pored izražene napetosti, i potencijalne sukobe na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem, pa bi bilo mudro da probleme pokušate da riješite kompromisom.

Ljubav: I na polju ljubavnih relacija danas bi bilo dobro da pokušate da iskontrolišete svoju impulsivnost i tako pokažete spremnost da saslušate i drugu stranu.

Zdravlje: Moguća je glavobolja i nervoza.

 

 

Bik

Posao: Iako ste horni i voljni za rad, danas nije preporučljivo da se rasplinete na više strana jer su moguće greške i nesporazumi u komunikaciji.

Ljubav: U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da pokrenete više inicijativa, a slobodno možete da dodate i više strasti.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

 

 

Blizanci

Posao: Blizanci, fokus i pažnja vam danas neće biti jača strana. Stoga bi bilo najbolje da se držite najprioritetnijih obaveza i odradite ono što morate.

Ljubav: Osim mogućnosti za flert i koketiranje, nije povoljan dan za nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Stres, napetost, piše Astroputnik.

 

 

 

Rak

Posao: Prioritet treba da vam bude završavanje zaostalih poslova i obaveza, posebno ukoliko se nešto nagomilalo iz prethodnog perioda.

Ljubav: Vrlo je vjerovatno da imate u poslovnom okruženju osobu koja već izvjesno vrijeme gaji simpatije prema vama. Pažljivo analizirajte signale.

Zdravlje: Moguća nesanica.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh