Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 03. mart

Horoskop pixabay

Ovan

Danas budite oprezni ukoliko budete sklapali neku novu poslovnu saradnju. Negativna energija može se manifestovati kroz neke previde prilikom potpisivanja dokumenata. Očekuje vas tajna veza sa osobom koju upoznajete preko prijatelja. Pa ipak, budite oprezni, kasnije se može ispostaviti da je osoba komplikovanija nego što ste to u prvi mah procijenili. Pojačan stres.
 

Bik

Danas ste u svom elementu, vaš savjet i mišljenje o daljem pravcu poslovanja se izuzetno cijeni. Danas će vam se mnogi obratiti za pomoć i konsultacije, jer definitivno vladate osnovnim principima poslovanja. Bićete osjetljiviji nego inače. Promjenljivost raspoloženja i pojačana osjetljivost mogu da doprinesu nekim sitnim svađama sa partnerom. Dobro se osjećate.

 

 

 

Blizanci

Priliv novca će vam omogućiti da sprovedete u djelo neke važne planove. Postoji mogućnost početka uspješne poslovne saradnje sa nekim prijateljem. Ovaj dan vam može donijeti prava ljubavna uzbuđenja o kojima dugo maštate. Slobodne Blizance očekuje romansa sa osobom u znaku Vodolije ili Lava. Problemi sa zglobovima.

 

 

 

Rak

Nesporazum sa nekim saradnikom može vas potpuno izbaciti iz takta. Negativna atmosfera može se manifestovati u vidu nesporazuma i mogućih previda. Danas možete donijeti bitne odluke što se tiče nekog krupnog egzistencijalnog problema na porodičnom nivou. Pad imuniteta.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 28.2. do 6.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh