Horoskop

Dnevni horoskop za 31. mart

Horoskop

Ovan

Dan je prilično napet i može vam donijeti poteškoće u odnosu sa nadređenima. Očekuje vas težak radni zadatak. Trenutni aspekti na nebu mogu ukazati na važne odluke u okviru porodice. Pritisak dodatnih obaveza u kući. Nemate trenutak slobodnog vremena. Oscilacije pritiska.

 

 

 

Bik

Ovaj dan obilježiće poslovno putovanje i prilično teški pregovori. Očekuje vas potpisivanje važnih papira. Poteškoće u okviru porodice mogu nastati u vezi sa nekim starijim članom. Vi ćete biti u situaciji da pomognete. Pojava ekcema zbog dodatnog stresa.

 

 

 

Blizanci

Problematični međuljudski odnosi na poslu. Očekuje vas poslovni razgovor sa osobom koja je teška i ne želi nikome da se prilagodi. Novo poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na kraćim putovanjima i brojne avanture obilježiće ovaj dan. Neraspoloženi ste i skloni depresiji.

 

 

 

Rak

Danas se pred vama ukazuje novi pravac u karijeri. Pred vama je rad na novom projektu. Rakovi danas mogu da se nađu pred posebnim izazovom. Partner odjednom može da pokaže novo stranu svoje ličnosti koju do sada nisu vidjeli. Promijenite dioptriju zbog učestale glavoblje.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 28.3.do 3.4.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh