Zabava

Đorđe David – Smještaju mi izmišljenu aferu, da sam nekoj takmičarki slao svoje golišave fotke

Sinoć se u medijima pojavila informacija da je član žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja ”Zvezde Granda” Đorđe David slao poruke neprimjerenog sadržaja nekadašnjoj učesnici ovog formata.

Takozvana Mirjana Popović, navodne poruke koje je razmenjivala sa Davidom dostavila je jednom portalu koji je zatim prepisku i objavio. Ona je iznela tvrdnju da je bila na audiciji za ”Zvezde Granda” na kojoj nije prošla, a da je zatim potražila kontakt od muzičara kako bi pohađala časova pevanja, dok je Đorđe navodno na sve to odgovorio udvaranjem i slanjem neprimerenih poruka i fotografija. Da bi potkrijepila sve povo poslala je Kuriru i printskrin njihovog dopisivanja …

 

 

Đorđe je momentalno demantovao ovu informaciju uz obrazloženje da je u pitanju loša fotomontaža i stvar izvučena iz konteksta a zatim poručio dotčnoj da će se vidjeti na sudu zbog gnusnih optužbi koje mu je namjestila.

– Ovo je ozbiljan atak na mene, na ono čime se ja bavim, a to je rad sa mladim ljudima, atak na moju porodicu. Radim sa mladim djevojkama u ovom takmičenju i možete da ih pitate od prve sezone do danas, da li je postojala konotacija tog tipa, prema tome ovdje je bila samo varijanta da isprovociramo nekoga za koga smo ustanovili da ima neki problem u glavi. Radi se o osobi koja ima promukao glas, kao da ima 60 godina i da puši dvije pakle dnevno, tako da je očigledno neka insinuacija.Moj način komunikacije mi je došao glave, jer se svima obraćam sa “sunce, dušo, ljubavi…”, što očigledno u današnjem svijetu, i to dolazi pod osudu i ovo je nešto što je tendenciozno odrađeno, sve mi je jako čudno… Ogromna šteta je nanijeta meni i mojoj porodici, nalazim se u šou programu gdje imam kontakt sa mladim ljudima, to je nešto što će takođe dovesti i povesti polemiku na tu temu, očigledno neko ima nešto protiv ovog šou programa – ispričao je Đorđe.

 

Ovim povodom oglasio se i direktor Saša Popović kako bi stao na put netačnim informacijama koje kruže, a njegovo saopštenje prenosimo u cijelosti.

 

– Osoba pod imenom i prezimenom Mirjana Popović nikada nije bila kandidat u ”Zvezdama Granda”, niti se putem online audicije prijavila za naše takmičenje. Ukoliko se pak, pomenuta osoba prijavila pod drugim imenom, onda je riječ o lažnom predstavljaju, što se može i naknadno utvrditi i što automatski dovodi u pitanje istinitost njenih tvrdnji. Osuđujući svaki vid seksualnog ili bilo kog drugog uznemiravanja, sve ovo napominjem budući da je Đorđe David uzoran suprug i otac, te respektovan član našeg žirija- rekao je Popović.

Na vrh