Zabava

Dino Jelusić poziva na koncert Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony: „Pozivam vas sve na koncert na kojem ćemo slaviti život i glazbeni opus grupe Queen 25.8. u Mostaru!“

Pripreme za spektakl  Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony u Mostaru u punom su jeku, jer već 25.8. ova koncertna atrakcija s Dinom Jelusićem kao glavnim vokalom stiže u Mostar, na stadion Kantarevac, s početkom u 20h.

Svjetska rock zvijezda u usponu, Dino Jelusić, u Mostaru će pjevati najpoznatije bezvremenske hitove Queena, a svim fanovima Queena u Hercegovini  poručuje:

„Pozivam vas sve na koncert na kojem slavimo život i glazbeni opus grupe Queen 25.8. u Mostaru, na Kantarevcu. Imamo sjajan orkestar pod ravnanjem maestra Igora Tatarevića, zbor, rock bend, a ja ću za sve vas oživjeti sve velike hitove Queenovaca!“ Inače, Jelusić je trenutno na turneji u Indoneziji i javio nam se iz Jakarte.

U organizaciji mostarske agencije Inter Connect koja na Kantarevac dovodi Doris Dragović samo tjedan dana ranije, s programom Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony u Mostar zaista stiže do sada neviđen spektakl.

„Zahtjevna produkcija koja se priprema za ovaj koncert iziskuje opsežne pripreme koje su sada u posljednjoj fazi. Pozornica koju postavljamo na Kantarevac je veličine 12x14m.  U Mostaru će na sceni biti čak 75 glazbenika, jer nam se pridružuju i gostujući instrumentalisti i članovi zbora iz Mostara“, najavio je  Ivan Glibo, producent koncerta i naglasio da svi posjetitelji mogu očekivati produkciju na svjetskoj razini.

Podsjetimo, nakon premijere u Zagrebu gdje je Dino Jelusić je oduševio kao Freddie Mercury u Ciboni, Mostar je druga stanica ovog veličanstvenog koncerta, a 6.10. će svi ljubitelji Queena moći uživati u trećoj prilici da pogledaju koncert u sarajevskoj Skenderiji.

Ulaznice za Mostar potražite na blagajni Kosače i na platformi Entrio.ba:

https://entrio.ba/event/bohemian-rock-symphony-mostar-14721

Na vrh