Zabava

Crvena jabuka sinoć oduševila Jajce! Večeras na Kraljevskom festivalu zabave nastupaju velikani dalmatinske pjesme – Tomislav Bralić i klapa Intrade

Bend koji već 40 godina suvereno vlada domaćom pop-rock scenom, Crvena jabuka,  sinoć je održao koncert za pamćenje na Plivskom vodopadu u Jajcu, u sklopu Kraljevskog festivala zabave.

Koncert je bio svojevrsna retrospektiva svih najvećih hitova ove kultne grupe, a u publici su bili fanovi najrazličitijih generacija. Svi su oni euforično dočekali Žeru i Crvenu jabuku odmah po njihovom izlasku na binu, a atmosfera je bila odlična do samog kraja koncerta.

„Dirlija“, „Tugo nesrećo“, „Nekako s proljeća“, „Volio bih da si tu’, „Tuga, ti i ja“, „Vjetar se vezat ne može“ samo su neki od velikih hitova u kojima je publika sinoć uživala i uz koje su odrasle generacije.

Plivski vodopad u središtu grada Jajca jedan je od dvanaest najljepših na svijetu, a koncertna bina koja je napravljena isključivo za potrebe ljetnih događanja na ovom posebnom mjestu, uz sam vodopad, čini ovu ljetnu pozornicu jedinstvenom u Bosni i Hercegovini ali i šire.

Nakon sinoćnjeg spektakla uz Crvenu jabuku, večeras na ovu pozornicu stižu istinski velikani dalmatinske klapske pjesme – Tomislav Bralić i klapa Intrade! Na ovaj su koncert, kažu dečki iz klape, dugo čekali, a priznali su i da imaju tremu jer po prvi put pjevaju u Jajcu.

Ulaznice za ovaj koncert bile su u susret koncertu vrlo tražene i organizatori očekuju da bi večerašnji koncert mogao biti prava senzacija. Svi koji još nisu nabavili svoje ulaznice mogu požuriti u Informativni centar Jajce, ili ih kupiti na ulazu, koncert započinje u 21 sat.

Kraljevski festival zabave ove se godine u Jajcu održava drugu godinu zaredom, u organizaciji JU “Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“ i mostarske agencije Inter Connect.

 

Na vrh