Aktuelno

Čovjek totalno otresao Milomira Marića i TV Happy – Ovakvo poniženje nije doživio u svojoj karijeri (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta, ekološki aktivista koji na predstojeće izbore u Srbiji izlazi na listi građansko-liberalne koalicije “Moramo”, gostujući u Jutarnjem programu “Happy TV” napravio je nezapamćen show i očitao lekciju zgranutom voditelju Milomiru Mariću kakvu ovaj vjerovatno nikada u svojoj karijeri nije doživio.

“Ko za mene govori da sam strani plaćenik? Ona što je svoje dupe smjestila u Jovankinu vilu. Ana Brnabić. Ni manje, ni više, nego u Jovankinu vilu. Lako je iz Jovankine vile prozivati sirotinju kojoj se otima voda, zemlja i struja“, kazao je Ćuta Jovanović dok ga je voditeljski dvojac pokušavao prekinuti.

U jednom trenutku Jovanović se obratio voditelju Milomiru Mariću:

“Ti ćeš sutra kad neko drugi dođe na vlast hladno krenuti da pljuješ Vučića. Onoga koga sada obožavaš. Nikakav tebi problem nije da sutra sve najbolje govoriš o meni i o opoziciji, a sve najgore o Vučiću”. Na Marićevo pitanje šta Vučić ima sa njim, uslijedio je odgovor:”Pa sinoć si bio sa njim, stalno si sa njim, više vremena provodiš sa Vučićem nego u svojoj kući”.

 

 

Ćuta Jovanović je rekao da su savjetnici Aleksandra Vučića, Tony Blair i Gerhard Schröder, ljudi koji su bombardovali Srbiju. “Pa što, bre Mariću, ne pitaš Vučića: Čovječe, ko te to savjetuje, umjesto što prozivaš mene za Violu von Cramon” (evroparlamentarku iz Njemačke, članicu “Zelenih”).

“Ti se, Mariću, zalažeš za mir, a prije mene u studiju ti je gostovao čuveni Vučela (Milorad Vučelić, op. SB) koji je bio direktor RTS-a. Taj nas je pozivao na Vukovar, pa su mene i moju generaciju noćima lovili vojni policajci i tejrali nas na Vukovar. I šta sad imamo od toga? Vučela nas je pozivao da idemo da branimo svete srpske zemlje. Danas ti isti govore da trebamo da branimo Srbiju i ponovo nas huškaju u rat sa ljudima sa kojima smo 70 godina živjeli i istoj zemlji. ”

 

Zbunjeni, pogubljeni voditelj Marić upitao je Jovanovića ko to ljude huška u rat, na šta je ovaj odgovorio: “Ti, koji ih dovodiš u svoje emisije. Kao onaj (Dragoslav) Bokan koji ovdje prebrojava ljude – ko je Rumun, ko nije – proziva ih po nacionalnoj osnovi. Daj, bre, pusti više, prekinite to da radite”, kazao je pored ostalog  Aleksandar Jovanović Ćuta u Jutarnjem programu srbijanske “Happy TV”.


Komentari

Na vrh