Eventi

Clubnight with Mladen Tomić 10. marta u Palmi

Clubnight with Mladen Tomic, 10. marta, u Palmi, je nastavak serije muzičkih zabava koje potpisuju Different Style i Fobia. U Tuzlu dolazi najpoznatiji bh. producent i DJ elektronske muzike, Mladen Tomić, iz Banja Luke. Jedan je od najpoznatijih predstavnika scene elektronske muzike u BiH i regionu. Nastupajući na mnogim svjetskim festivalima, postao je jedan od rijetkih regionalnih izvođača sa internacionalnom karijerom.

Njegov odabir muzike, jedinstvena produkcija te savršena tehnika miksanja obezbijedile su mu saradnju sa najpoznatijim DJ-evima svjetske scene kao što su Dubfire, Richie Hawtin, John Acquaviva, Monika Kruse, Umek, Popof ili Adam Beyer. Mladen je jedan od pokretača i osnivača čuvenog izdavačkog label-a, Night Light Records.

Poznat je po energičnim setovima, koje karakteriše kombinacija Techna i Tech House-a ukomponovana sa odličnim groove-om i bass-om, čime pokreće publiku na stejdžu. Duže od decenije traje njegovo poznanstvo sa tuzlanskom publikom i ovo je jedinstvena prilika za druženje u Palmi.

Pogledajte kako je bilo prošle godine:

Više informacija o događaju možete pronaći putem dostavljenog linka:https://www.facebook.com/events/336736400065565/

Na vrh